Vår bröllopsdag.

Wow, jag kan inte riktigt sätta ord på vad vi just varit med om. Efter en vecka med konstant regn kom solen fram och sken på oss under bröllopsdagen. Utan att mina egna tårar flödade utan hejd som jag trodde under vigseln så känner jag mig idag oerhört rörd istället när man nu kan smälta gårdagen. Vigseln i Tuna kyrka var allt vad vi önskade oss. Alexanders sång i kyrkan toppade verkligen och knappt ett öga var torrt, inte ens hans egna. Han är fantastisk! Att sedan komma ut till alla nära och kära med såpbubblor som flög omkring överallt i luften, låten Marry me med Bruno Mars i bakgrunden och med utsikten över vattnet samtidigt som solen sken rakt i ansiktet. Där stod vi, bara en kort stund efter att ha sagt ja och avlagt våra löften, där och då blev vi man och fru. Känslan var obeskrivlig ♥
 
 
Vi känner oss så oerhört lyckliga och tacksamma över alla fina människor vi är omringade utav. Att få ha alla på en och samma plats med glädjen som sprids som en gnista runt oss alla. En stund där alla bara fokusera på lycka och kärlek. Det blir någonting magiskt! Bröllopsfesten höll igång med ett fåtal bröllopsgäster kvar enda till tidigt imorse. Och det gänget som var kvar tog alla tag i skurmoppar, sopar och plockade som aldrig förr samtidigt som det dansandes till hög musik. Det har aldrig varit så kul att städa! Ändå var vi tvungna att bara efter ett par timmars sömn åka tillbaka för att göra klart det sista så ja, idag är man lite extra trött. Men det har det varit värt flera gånger om.
 
Vi fotade porträtt före vigseln med bästa Nina och jag bara längtar tills vi får se hennes foton. Därefter hade vi två andra som var med under vigseln och festen varav den ena har knäppt de här bilderna med min kamera. Ni kommer alltså få se mer allt eftersom här på bloggen. Det här är bara del ett.
 
Till sist vill jag bara tacka alla underbara själar som hjälpt till med förberedelser, barnvakter, som skötte allt under bröllopsfesten, hjälpt till med städning och alla andra som varit en del av vår stora dag. Ni är alla fantastiska och vi är glada att få ha er i vårt liv ♥
9
Mamma

<3 <3 all lycka till er!

Svar: Tack mamma! <3
Eleni

Emilie

Gud så fina ni är, All lycka till er ❤️

Svar: Tack så jätte mycket!! <3
Eleni

Kajsa

så fina!

Svar: Tack ska du ha! :)
Eleni

Emmelie - Mamma till två, nykär, ssk-student

Tuna kyrka i Borlänge? Stort grattis på er bröllopsdag <3

Svar: Nej inte i Borlänge, haha. Utanför Sundsvall :) Tack så mycket fina du! <3
Eleni

Anna

Gud så fina ni är. 😊 jag vill önska er all lycka i framtiden. Massor av kramar till er 😊💖

Svar: Åh, tack så jätte mycket! :) Kram <3
Eleni

Therese

Åh så fina! :D Kul att ni fick en sån lyckträff till dag! Följde er med bröllopstaggen på instagram igår! ;) :D Gillade bröllopsvalserna haha! ;)

Svar: Verkligen lyckträff. Vad roligt att du hängde med på instagram. Det är verkligen ett roligt påfund :D Haha, jaa, bröllopsvalsen blev en succé :)
Eleni

Angus

Grattis ni är så fina!

Svar: Tack så jätte mycket!
Eleni

Robex Lundgren

finna bilder

Svar: Tack!
Eleni

KIKKI

Vad underbart!! Stort grattis till er! :)

Svar: Tack så mycket! :)
Eleni