SEPTEMBER

Med September kom hösten och allt vad den innebär. Kyligare luft, mörkare kvällar och dagar, regn och rusk, förkylningar och tiden för en kopp te med tända ljus. Med åren har jag lärt mig uppskatta alla årstider bättre. Välkommen hösten!
 
Den här sommaren har varit helt fantastisk. Tacksam för alla fina stunder och härliga minnen! All tid med nära och kära, resor, sol & bad, utflykter, träning, naturen, flertalet kalas och bara en så otroligt avkopplande och fin sommar. Det gör mig mer redo än någonsin för hösten i år. Även om allt som har med att komma tillbaks till vardagen är extra utmanande och kräver väldigt mycket. Forsätter försöka ta hand om mig själv för att ta sig igenom allt det som behövs. Men alltid med hopp och att aldrig ge upp även när det känns som tyngst. 
 
 
 
Ännu en gång står jag inför en oviss framtid. Vet inte vad jag ska vänta mig eller vad som kommer att hända. Men jag försöker att inte lägga för stor vikt i det tills jag faktiskt vet mer. Känner mig ovanligt lugn och stressar inte upp mig i onödan. Vad gäller det mesta nu mera. Det blir vad det blir. Saker och ting kommer lösa sig efter vägen och jag tar en sak i taget. Förstår inte riktigt själv att jag faktiskt känner så på riktigt och hur långt jag kommit det senaste året. Känner en enorm skillnad inombords. Men det har krävts en del för att komma hit också.
 
Nu ska jag försöka få upp Maya och skjutsa henne till skolan innan jag åker direkt mot jobbet. Sommaren ser konstigt nog ut att återvända imorgon och för resten av veckan. Tänker njuta av de varma dagarna även om jag inte har något emot att ta på mig täckvästen heller.
 
Hoppas ni mår bra! ♥
3